ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

inox συσκευη ανω παγκου με φιλτρο pentair ενεργου ανθρακα - comvos

Ανταλλακτικό Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα   Pentair GAC-10Ανταλλακτικό φίλτρο ενεργού άνθρακα Pentair GAC-10 μειώνει αποτελεσματικά τις ανεπιθύμητες γεύσεις και οσμές, συμπεριλαμβανομένης της γεύσης και της οσμής του χλωρίου από το πόσιμο νερό. Είναι κατασκευασμένο από Κοκκώδη Ενεργό Άνθρακα (GAC) και με την μεγάλη του χωρητικότητα των 18.900 λίτρων καθαρίζει αποτελεσματικά το νερό. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να επιτρέπει τη μέγιστη επαφή μεταξύ του νερού και τ..

75,00€

συσκευη ανω παγκου με φιλτρο ecomix -ecosoft

Τα  φίλτρα άνω πάγκου είναι τα πλέον κατάλληλα  για το νερό που καταναλώνει το νοικοκυριό. Η τοποθέτηση τους είναι εύκολη  ,ενώ η σύνδεση με τη βρύση που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας χρειάζεται μόνο μερικά δευτερόλεπτα &μπαίνει είτε δεξιά του παγγου είτε αριστερά του πάγκου.ECOMIXΤο ανταλλακτικό αυτό φίλτρο της Ecosoft διαθέτει το πατενταρισμένο υλικό Ecomix® καθώς κι ενεργό άνθρακα που μειώνουν συνδυαστικά τα άλατα, τον σίδηρο, το μαγγάνιο και τη δυσάρεστη οσμή και γεύση του ..

55,01€

συσκευη ανω παγκου με φιλτρο sto ενεργοσ ανθρακασ+pp 5m-comvos

ΦΙΛΤΡΟ     STO   GAC +PP FILTERκατασκευασμένο από ενεργό άνθρακα. Ο συνδυασμός  PP και φίλτρου άνθρακα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός.Τα φυσίγγια ιζημάτων και άνθρακα είναι κασέτες δύο σταδίων υψηλής ποιότητας. Το μισό από το φυσίγγιο είναι κατασκευασμένο από PP περιστρεφόμενο, ενώ το άλλο είναι κατασκευασμένο από ενεργό άνθρακα. Ο συνδυασμός ιζημάτων και φίλτρου άνθρακα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός.- διήθηση δύο σταδίων  5 micron- συμ..

39,00€