ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
 Κωδικός: 50049

INOX ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ PENTAIR ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ - COMVOS

Ανταλλακτικό Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα   Pentair GAC-10Ανταλλακτικό φίλτρο ενεργού άνθρακα Pentair GAC-10 μειώνει αποτελεσματικά τις ανεπιθύμητες γεύσεις και οσμές, συμπεριλαμβανομένης της γεύσης και της οσμής του χλωρίου από το πόσιμο νερό. Είναι κατασκευασμένο από Κοκκώδη Ενεργό Άνθρακα (GAC) και με την μεγάλη του χωρητικότητα των 18.900 λίτρων καθαρίζει αποτελεσματικά το νερό. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να επιτρέπει τη μέγιστη επαφή μεταξύ του νερού και τ..

75,00€

 Κωδικός: 50048

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ BOB- ECOSOFT

Τα  φίλτρα άνω πάγκου είναι τα πλέον κατάλληλα  για το νερό που καταναλώνει το νοικοκυριό. Η τοποθέτηση τους είναι εύκολη  ,ενώ η σύνδεση με τη βρύση που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας χρειάζεται μόνο μερικά δευτερόλεπτα &μπαίνει είτε δεξιά του παγκου είτε αριστερά του παγκου.ΦΙΛΤΡΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ CTO ECO SOFTΤo υψηλής ποιότητας 10'' φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα Βlock (CTO) της ECOSOFT απο κοκκοφοίνικα (Coconut) μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, χημικούς και ..

60,00€

 Κωδικός: 50047

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ECOMIX -ECOSOFT

Τα  φίλτρα άνω πάγκου είναι τα πλέον κατάλληλα  για το νερό που καταναλώνει το νοικοκυριό. Η τοποθέτηση τους είναι εύκολη  ,ενώ η σύνδεση με τη βρύση που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας χρειάζεται μόνο μερικά δευτερόλεπτα &μπαίνει είτε δεξιά του παγγου είτε αριστερά του πάγκου.ECOMIXΤο ανταλλακτικό αυτό φίλτρο της Ecosoft διαθέτει το πατενταρισμένο υλικό Ecomix® καθώς κι ενεργό άνθρακα που μειώνουν συνδυαστικά τα άλατα, τον σίδηρο, το μαγγάνιο και τη δυσάρεστη οσμή και γεύση του ..

55,01€

 Κωδικός: 50046

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ HCP DOULTON

Τα  φίλτρα άνω πάγκου είναι τα πλέον κατάλληλα  για το νερό που καταναλώνει το νοικοκυριό. Η τοποθέτηση τους είναι εύκολη  ,ενώ η σύνδεση με τη βρύση που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας χρειάζεται μόνο μερικά δευτερόλεπτα &μπαίνει είτε δεξιά του παγκου είτε αριστερά του παγκου.ΦιλτροΆνω Πάγκου Doulton HCPΤο φίλτρο νερού άνω πάγκου Doulton HCP είναι  μία αξιόπιστη και πρακτική λύση για ασφαλές, υγιεινό και καθαρό πόσιμο  νερό από την κορυφαία εταιρία φίλτρων νερού με παρ..

115,01€

 Κωδικός: 50051

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ STO ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ+PP 5M-COMVOS

ΦΙΛΤΡΟ     STO   GAC +PP FILTERκατασκευασμένο από ενεργό άνθρακα. Ο συνδυασμός  PP και φίλτρου άνθρακα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός.Τα φυσίγγια ιζημάτων και άνθρακα είναι κασέτες δύο σταδίων υψηλής ποιότητας. Το μισό από το φυσίγγιο είναι κατασκευασμένο από PP περιστρεφόμενο, ενώ το άλλο είναι κατασκευασμένο από ενεργό άνθρακα. Ο συνδυασμός ιζημάτων και φίλτρου άνθρακα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός.- διήθηση δύο σταδίων  5 micron- συμ..

39,00€

 Κωδικός: 50008

ΦΙΛΤΡΟ ΑΝΩ ΠΑΓΓΟΥ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕ ΑΣΗΜΙ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΩ ΠΑΓΓΟΥ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕ ΑΣΗΜΙ ΓΙΑ ΒΑΚΤΗΡΙΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣCAG+Ag FILTERΤα φυσίγγια GAC Ag περιέχουν υψηλής ποιότητας NSF εγκεκριμένο με άργυρο εμποτισμένο κοκκοφοίνικα κοκκοποιημένο ενεργό άνθρακα.Το μέγεθος των κόκκων επιτρέπει τη μέγιστη απόδοση προσρόφησης ρύπων.Η ποσότητα αργύρου εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση.Ένα σύστημα διήθησης δύο σταδίων που  που  θα σας δώσει κρυστάλλινο καθαρό νερό.το ασημί εμποδίζει την μικροβιολογική ανάπτυξη και αυξάνει τη..

75,00€

Συνομιλήστε Μαζί μας στο Facebook