ΦΙΛΤΡΑ LIFE


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
 Κωδικός: 50024

φιλτρο aqua calcium τησ ecosoft με ασβεστιο και μαγνησιο

Βασικά  πλεονεκτήματα Το πλούσιο σε ασβέστιο πόσιμο νερό είναι ζωτικό στοιχείο για τον  ανθρώπινο οργανισμό Νερό με φρέσκια, φυσική και ήπια γεύση. Ενδείκνυται ιδιαίτερα  για τους εφήβους κατά την περίοδο της ενεργού ανάπτυξης και τους  ηλικιωμένους ανθρώπους .Το κύριο προτέρημά του είναι  ο  ορυκτοποιητής  της φύσιγγαςΤο EcosoftAquaCalcium είναι ένα φυσίγγιο με μια βασικά νέα μεταλλική σύνθεση που εμπλουτί..

25,00€

 Κωδικός: 50026

φιλτρο αλκαλοποιησησ gold life filter

Το φυσίγγιο περιέχει ένα μείγμα κεραμικών μπάλων υψηλής ποιότητας φυσικής προέλευσης, τα οποία είναι γνωστά και χρησιμοποιούνται στην ιατρική της Άπω Ανατολής από τότε καιρό. Το κατάλληλο μείγμα μέσων έχει τρεις λειτουργίες, δηλαδή αλκαλοποιεί,  και επεξεργάζεται ιονισμένο νερό. Η κατανάλωση αυτού του νερού έχει ευεργετική επίδραση στην υγεία μας.Το αλκαλικό και ιονισμένο νερό με χαμηλή ΟRΡ (δυναμικό μείωσης οξείδωσης) είναι ένας τέλειος καθαριστής ριζών. Οι ελεύθερες ρίζες αποτελούν την κύ..

30,00€

 Κωδικός: 50025

φιλτρο υπερυθρησ ακτινοβολιασ silver life filter

Το φίλτρο περιέχει κεραμικές μπάλες υψηλής ποιότητας που εκπέμπουν ακτινοβολία FIR. Αυτό το υλικό και η εφαρμογή του είναι δημοφιλές στην ιατρική της Άπω Ανατολής εδώ και αιώνες.Το πόσιμο νερό καθαρισμένο από φυσίγγια BIO είναι πολύ ευεργετικό για την υγεία και το σώμα σας. Η παγκόσμια κατάσταση του σώματός σας και η αντοχή στις λοιμώξεις βελτιώνεται και ο μεταβολισμός σας ενισχύεται.Η δομή των δοχείων μας σχεδιάστηκε κατά τέτοιο τρόπο ώστε η συναρμολόγηση και αντικατάστασή τους να είναι εύ..

20,00€

Συνομιλήστε Μαζί μας στο Facebook