ΦΙΛΤΡΑ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
 Κωδικός: 50036

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣ FILMTEC 75 GPD

FILMTEC 75 GPDΟι μεμβράνες αντίστροφης όσμωσης Dow Filmtec για το νερό αποτελούν την πλέον αξιόπιστη λύση στην αγορά.Η προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους εξασφαλίζει υψηλές επιδόσεις στις οποίες μπορούν να βασιστούν τα νοικοκυριά , αλλά και οι επαγγελματίες.Οι μεμβράνες πόσιμου νερού Dow Filmtec αποδίδουν σε περιβάλλον πίεσης μόλις 50 psi, ενώ καθαρίζουν 20% περίπου μεγαλύτερη ποσότητα νερού από τις ανταγωνιστικές μεμβράνες σε περιβάλλον πίεσης 60 psi.Επίσης, πρόκειτ..

45,00€

 Κωδικός: 50037

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣ KEENSEN 50 GPD

Η μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης Keensen 50GPD αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση στην αγορά. Ταιριάζει σε όλα τα συστήματα αντίστροφης όσμωσης. Τοποθετείται στο προτελευταίο στάδιο επεξεργασίας του νερού ώστε να προστατεύεται από ιζήματα και υπολειμματικό χλώριο. Παράγει 189 λίτρα φιλτραρισμένο νερό σε 24 ώρες. Η προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την κατασκευή της, εξασφαλίζει υψηλές επιδόσεις στις οποίες μπορούν να βασιστούν οι οικιακοί χρήστες, αλλά κα..

30,00€

 Κωδικός: 50038

ΦΙΛΤΡΟ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΨΥΓΕΙΩΝ & ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣ COCONUT CARBON FILTER ECO SOFT

Περιέχει υψηλής ποιότητας ενεργό άνθρακα από φλοιό καρύδας και είναι κοκκώδης ενεργός άνθρακας GAC  , διορθώνει τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού, δίνοντάς του μια εξαιρετική γλυκιά γεύση.Ο σχεδιασμός του ενθέματος σχεδιάστηκε έτσι ώστε η συναρμολόγηση και η αντικατάστασή του να είναι απλή και να μην απαιτεί τη χρήση εξειδικευμένων εργαλείων. Το μέγεθος των κόκκων άνθρακα έχει επιλεγεί έτσι ώστε το νερό να παραμένει σε επαφή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, διασφαλίζοντα..

9,99€

Συνομιλήστε Μαζί μας στο Facebook