ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 5 ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ 6 ΓΑΤΖΩΝ - MAGIC HOLDER

-67% ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 5 ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ 6 ΓΑΤΖΩΝ - MAGIC HOLDER

Έχετε κουραστεί να μην μπορείτε να τακτοποιήσετε τις σκούπες, τα ξεσκονόπανα, τις σφουγγαρίστρες σας και να τα αφήνετε από εδώ και από εκεί?

Θέλετε να βάλετε μια τάξη αλλά δεν ξέρετε πως;

Τώρα με τον οργανωτή καθαρισμού Magic Holder με τις 5 θέσεις και τους 6 γάντζους όλα θα μπουν σε τάξη! Μπορείτε πλέον να οργανώσετε τον χώρο με τα υλικά καθαριότητας και να είναι όλα τακτοποιημένα!

Οργανώστε τον χώρο και τον χρόνο σας καλύτερα προκειμένου οι δουλειές του σπιτιού να γίνονται πιο εύκολα και να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο πλέον στην διάθεσή σας!

Η συσκευασία περιλαμβάνει βίδες και  ούπα για να το τοποθετήσετε εσείς όπου επιθυμείτε.

 

Ένας οργανωτής καθαρισμού που θα σας διευκολύνει με την οργάνωση των οικιακών εργασιών σας!Σας βοηθάει να βάλετε σε τάξη τα υλικά καθαριότητας και να οργανώσετε το χρόνο σας προκειμένου να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού εύκολα και γρήγορα! Πλέον δε θα βλέπετε σκούπες, σφουγγαρίστες, ξεσκονόπανα κ.α. από δω και από κει! Με τον οργανωτή καθαρισμού 5 θέσεων εύκολα και γρήγορα βάζετε σε τάξη τα υλικά καθαρίσματος σας και μπορείτε να τα κρύψετε πίσω από μία πόρτα όταν δε τα χρησιμοποιείτε!Ξεμπερδεύετε πιο γρήγορα με το καθημερινό καθάρισμα και έχετε άπλετο χρόνο στη διάθεσή σας για να ασχοληθείτε με ότι αγαπάτε!

Ο οργανωτής καθαρισμού magic holder αποτελείται από όλα 5 θέσεις που θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη εύκολα το σπίτι σας!

  • Κατασκευαστής: OEM
  • Κωδικός Προϊόντος: 60672
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 25,00€
  • 8,14€

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με μετρητά στην παράδοση, κατάθεση ή πιστωτική κάρτα.

Δεκτές Επιστροφές

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.
 

Συνομιλήστε Μαζί μας στο Facebook