ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΨΑΛΙΔΑΣ FASIZ

-29% ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΨΑΛΙΔΑΣ FASIZ

Μηχάνημα αφαίρεσης της ψαλίδας για επαγγελματική χρήση.
Αφαιρέστε τα κατεστραμμένα τμήματα της τρίχας, χωρίς την χρήση ψαλιδιού και χωρίς να μειώνεται το μήκος των μαλλιών σε πολύ λιγότερη ώρα από ότι με την κλασική χρήση ψαλιδιού. Το μηχάνημα διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία ώστε να χρησιμοποιείται χωρίς καλώδια.
Γρήγορες οδηγίες χρήσης: Πλένουμε τα μαλλιά ώστε να αφαιρεθούν κατάλοιπα προϊόντων styling και η λιπαρότητα.Φορμάρουμε και στεγνώνουμε καλά τα μαλλιά ώστε να μην είναι μπερδεμένα και να μην υπάρξουν τραβήγματα με την χρήση του μηχανήματος.Χωρίζουμε τα μαλλιά σε τμήματα και περνάμε την κάθε τούφα από το μηχάνημα, επαναλαμβάνοντας 3-5 περάσματα, ιδιαίτερα στις άκρες τους.
Χαρακτηριστικά: Συσκευή αφαίρεσης ψαλίδας με αφαιρούμενη και επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Ρύθμιση με ειδικό εξάρτημα του μήκους αφαίρεσης του κατεστραμμένου από την ψαλίδα τμήματος της τρίχας, 4mm (συμπεριλαμβάνεται) και 8mm (που δεν συμπεριλαμβάνεται). Επιλογέα φοράς των λεπίδων για δεξιόχερη ή αριστερόχερη χρήση. Ειδικές αντιολισθητικές επιφάνειες για ασφαλές και σίγουρο κράτημα. Λειτουργία και κατά την διάρκεια της φόρτισης.
Περιεχόμενα Συσκευασίας: Μηχάνημα αφαίρεσης.Ψαλίδας μαλλιών.Θήκη μεταφοράς του μηχανήματος και των εξαρτημάτων (υφασμάτινη).Χτένα και δύο κοκαλάκια διαχωρισμού τούφας.Βουρτσάκι καθαρισμού.Εγχειρίδιο χρήσης στα αγγλικά.*ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ...ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Η ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ  ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ  • Κατασκευαστής: FASIZ
  • Κωδικός Προϊόντος: 82365
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 120,00€
  • 84,90€

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με μετρητά στην παράδοση, κατάθεση ή πιστωτική κάρτα.

Δεκτές Επιστροφές

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.
 

Συνομιλήστε Μαζί μας στο Facebook