Ηλεκτρικός ταχυθερμαντήρας νερού με βρύση – Ταχυθερμοσίφωνας RX-010

-27% Ηλεκτρικός ταχυθερμαντήρας νερού με βρύση – Ταχυθερμοσίφωνας RX-010

Ο ταχυθερμαντήρας RX-010 Λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα και είναι μονοφασικός.

Ενώ ένας κλασικός θερμοσίφωνας ζεσταίνει μεγάλη ποσότητα νερού καταναλώνοντας πολλή ενέργεια και χρόνο, ο ταχυθερμαντήρας δεν έχει δεξαμενή αποθήκευσης ζεστού νερού και ζεσταίνει μόνο το νερό που περνάει μέσα από αυτόν. Έτσι, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχετε ζεστό νερό σε πραγματικό χρόνο, μόνο όταν το χρειάζεστε και μόνο για την ποσότητα που χρησιμοποιείτε εκείνη τη στιγμή. Αυτό τον καθιστά ως μια εξαιρετικά οικονομική λύση, ενώ παράλληλα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αφού δεν υπάρχει δεξαμενή νερού, συνεπώς και συσσώρευση αλάτων στην αντίσταση και σε άλλα εξαρτήματα.

Τέλος, το ζεστό νερό δεν τελειώνει ποτέ. Όση ώρα έχετε ανοιχτή τη βρύση θα έχετε και ζεστό νερό που χρησιμοποιείται αυτούσιο, χωρίς ανάμειξη με κρύο όπως συμβαίνει στον κλασικό θερμοσίφωνα. Φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει είναι η πίεση του κρύου νερού εισόδου να μην είναι πολύ χαμηλή. Σε περιπτώσεις χαμηλότερων θερμοκρασιών εισόδου το χειμώνα και υψηλότερων το καλοκαίρι, η απόδοση μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα.

Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα στον νεροχύτη της κουζίνας και αντικαθιστά πλήρως την κλασική μπαταρία. Είναι εύκολος στη χρήση ή τη συντήρηση και εξυπηρετεί καθημερινές ανάγκες όπως για παράδειγμα το πλύσιμο των χεριών ή των πιάτων.

Είναι εξοπλισμένος με ενσωματωμένη ψηφιακή οθόνη που σας δείχνει τη θερμοκρασία του νερού και παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα να την επιλέξετε εσείς. Η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να φτάσει για παραγωγή ζεστού νερού είναι στους 60 °C, ενώ ο μέγιστος ρυθμός ροής του νερού φτάνει έως και τα 10 λίτρα ανά λεπτό.

Ενδεικτικά, 38-42 °C βαθμοί είναι οι στάνταρ για τη χρήση ντουζ.


Χαρακτηριστικά και Διαστάσεις

Μέγιστη Ισχύς: 3kW

Μέγιστος Ρυθμός Ροής: 10lt/min

Μέγιστη Θερμοκρασία: 60°C

  • Κατασκευαστής: OEM
  • Κωδικός Προϊόντος: 50893
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 55,00€
  • 39,90€

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με μετρητά στην παράδοση, κατάθεση ή πιστωτική κάρτα.

Δεκτές Επιστροφές

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.
 

Συνομιλήστε Μαζί μας στο Facebook