Τρόποι πληρωμής & αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με αντικαταβολή
Η πληρωμή με αντικαταβολή γίνεται τοις μετρητοίς με την παράδοση του προιόντος απο την συνεργαζόμενη με την εταιρεία μας κούριερ. 

Με τραπεζική κατάθεση

Αριθμός λογαριασμού τράπεζα πειραιώς  GR14 0171 2450 0062 4516 5775 842

Δικαιούχος λογαριασμού ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Με paypal

Το paypal αποτελεί τον πιο διαδεδομένο και ασφαλή τρόπο πληρωμής και μεταφοράς χρημάτων στο internet.Mπορείτε εύκολα και απλά να δημιουργήσετε λογαριασμό στο paypal συνδέοντας τον τραπεζικό σας λογαριασμό ή την πιστωτική σας κάρτα και να αρχίσετε να κάνετε τις αγορές σας απο το internet με ταχύτητα και ασφάλεια www.paypal.com .

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%

 ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  • Courier: Όλες οι παραγγελίες μικρού όγκου και βάρους  αποστέλλονται με courier και τα έξοδα αποστολής   επιβαρύνουν τον πελάτη. 
  • Μεταφορική εταιρεία: Για προϊόντα μεγάλου όγκου και βάρους η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία και τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Στην επιλογή αυτή δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής. Ωστόσο, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την εταιρεία αποστολής κατά την διαδικασία της παραγγελίας
  • Παραλαβή από την εταιρεία: Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από την εταιρεία κατά τις ώρες λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή  8:00-16:00.(Η παραλαβή απο το κατάστημα επιβαρύνεται με επιπλέον εξοδα 4 ευρώ)

Με την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας αποστέλλεται ηλεκτρονικά στον πελάτη αποδεικτικό παραγγελίας, το οποίο περιέχει τον αριθμό παραγγελίας, προϊόντα, τεμάχια, συνολική τιμή, τρόπος πληρωμής και στοιχεία χρέωσης. Για ελλιπής πληροφορίες και διευκρινήσεις θα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων κυμαίνεται από 2-5 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και την περιοχή αποστολής.

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%