ΦΙΛΤΡΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
 Κωδικός: 50034

ανταλλακτικό κεραμικο φιλτρο ceram 0.3micron

Το κεραμικό φίλτρο που περιέχει η συσκευή και του οποίου οι πόροι είναι 10 φορές πιο μικροί από το μέγεθος παθογόνων βακτηρίων τα οποία σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξουν στο πόσιμο νερό*, κατακρατά 100% παθογόνους μικρο-οργανισμούς του νερού όπως: E. Colli, τύφο, χολέρα, σαλμονέλα, κολοβακτηρίδια κοπράνων, σταφυλόκοκκους, παθογόνα και σποριογόνα βακτήρια, εντερόκοκκους, κρυπτοσπορίδιο,κλπ. Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΥλικό Φίλτρου ΚΕΡΑΜΙΚΟMicron (μm) 0,03 μmΜέγεθος φίλτρου ..

17,00€

 Κωδικός: 50033

ανταλλακτικό φίλτρο 2 σταδίων sto ενεργού ανθρακα + pp

Είναι κατασκευασμένο από ενεργό άνθρακα. Ο συνδυασμός  PP και φίλτρου άνθρακα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός.Φίλτρανση σε δύο στάδια- Συμπαγές μέγεθος- Αφαιρεί  τα ιζήματα όπως άμμος, λάσπη, σκουριά- Αφαιρεί  το χλώριο και τις οργανικές ουσίες- Βελτιώνει  τη γεύση  και την οσμή του νερούΤα φυσίγγια ιζημάτων και άνθρακα είναι κασέτες δύο σταδίων υψηλής ποιότητας. Το μισό από το φυσίγγιο είναι κατασκευασμένο από PP περιστρεφόμενο, ενώ το άλλο είναι κατασκευασμέ..

7,00€

 Κωδικός: 50029

ανταλλακτικο φιλτρο ενεργου ανθρακα block big 10" cto

Τo υψηλής ποιότητας 10'' φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα Βlock (CTO) της  μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, χημικούς και οργανικούς ρυπαντές και φυτοφάρμακα βελτιώνοντας έτσι την οσμή και γεύση του νερού βρύσης. Ιδανικό για γενική αποχλωρίωση του νερού ως προφίλτρο μονάδων αντίστροφης όσμωσης ή ως φίλτρο συστημάτων ενεργού άνθρακα. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗΤεχνικά ΧαρακτηριστικάΥλικό Φίλτρου ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣMicron (μm) 10 μmΜέγεθος φίλτρου (ίντσες) 10″ Συ..

19,00€

 Κωδικός: 50032

ανταλλακτικό φίλτρο ενεργού ανθρακα cag+ag filter με ασημι

Τα φυσίγγια GAC Ag περιέχουν υψηλής ποιότητας NSF εγκεκριμένο με άργυρο εμποτισμένο κοκκοφοίνικα κοκκοποιημένο ενεργό άνθρακα.Το μέγεθος των κόκκων επιτρέπει τη μέγιστη απόδοση προσρόφησης ρύπων.Η ποσότητα αργύρου εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση.Ένα σύστημα διήθησης δύο σταδίων που  που  θα σας δώσει κρυστάλλινο καθαρό νερό.το ασημί εμποδίζει την μικροβιολογική ανάπτυξη και αυξάνει τη διάρκεια ζωής της κασέταςτην εξάλειψη του χλωρίου και των οργανικών ουσιώνΠρο-διήθηση 5 μmτ..

17,00€

 Κωδικός: 50030

ανταλλακτικό φίλτρο ενεργού ανθρακα cto10 carbon block

CTO 10ΜΤo υψηλής ποιότητας 10'' φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα Βlock (CTO) της ECOSOFT απο κοκκοφοίνικα (Coconut) μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, χημικούς και οργανικούς ρυπαντές και φυτοφάρμακα βελτιώνοντας έτσι την οσμή και γεύση του νερού βρύσης. Ιδανικό για γενική αποχλωρίωση του νερού ως προφίλτρο μονάδων αντίστροφης όσμωσης ή ως φίλτρο συστημάτων ενεργού άνθρακα.Εύγευστο πόσιμο  νερό Εξαιτίας του  ενεργού  άνθρακα από 100% κοκκοφοίνικαΧωρητικότητα έως 15000 LΜείωση χλώρι..

10,00€

 Κωδικός: 50031

ανταλλακτικό φίλτρο ενεργού ανθρακα ecomix

ECOMIXΤο ανταλλακτικό αυτό φίλτρο της Ecosoft διαθέτει το πατενταρισμένο υλικό Ecomix® καθώς κι ενεργό άνθρακα που μειώνουν συνδυαστικά τα άλατα, τον σίδηρο, το μαγγάνιο και τη δυσάρεστη οσμή και γεύση του νερού.Ταιριάζει στις περισσότερες συσκευές του εμπορίου με ύψος 10" ίντσεςΤο πλαστικό που περιβάλλει το υλικό κατασκευάζεται από Ευρωπαϊκών προδιαγραφών πρώτες ύλες.Το νερό σας δεν θα πρέπει να έχει συγκέντρωση σιδήρου πάνω από 1 mg/l.Δυνατότητα έως 1500 λίτραΜειώνει:Τα χώματα, τις λάσπες, τη ..

20,00€

Συνομιλήστε Μαζί μας στο Facebook